Odiseia Vourloumis, episodul 3

22 ianuarie 2008

hai parakalo

carevasăzică, kir vurlu, el lider maximo de la OTE de Elada, patron peste romtelecomou, a dat de păreţi cu kir marti, jupânul de la cosmo-mare, pe motive de mişcat în front. asta a fost în septembrie anul trecut.

linişte şi pace, schimbarea nu afectează în nici un fel cosmoteul din romania, totu’ ie perfect, kir niki e cul şi tot aşea. declaraţii mai ceva ca pupatul la spartu’ nunţii, frate!

săptămâna trecută, cosmote media relations buşeşte un comunicat discreţel, cum că şeful cosmofon iugoslavia a fost înlocuit. ce drecu făceam pe 15? sunam la greu la nochia, să aflu de ce închid fabrica ia din germania şi am ignorat anunţul. măgar, nu?

azi, pe la prânz, pică bomba: kir niki s-a pensionat anticipat, fiind înlocuit de… vezi ştirea din beseul de miercuri, 23 ianuarie. adun bucăţile şi rezultă o mişcare ca a lu’ ozeneurile alea din fulmul ziua independenţei.

adică kir vurlu – pentru necunoscători, un tataie băţos foc şi care a făcut spectacol la ultima conferinţă anrcti, din 13 noiembrie, afirmând că „we should regulate the regulators” – deci kir vurlu a început să-şi plaseze piesele pe tablă.

a început cu iugo, a continuat cu romanica şi urmează, pariez eu, bulgaria. mai că îmi vine să dau o ştire cum că şi kir… nu ştiu cum de la globul va fi înlocuit.

da’ mă păstrez pentru săptămâna aviatoare.

hai, parakalo, că am oaspeţi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: