dac-ar fi bill preşedintele sua

7 februarie 2008

e simplu: vedem pe cine aleg americanii anu’ ăsta, pe obama sau pe madam hilari, se va face o simulare în offline, apoi se va testa un model pe un nivel beta, se va crea interfaţa pentru utilizatorii de ştampilă şi apoi, surpiză, bill gates va candida la preşedinţia sua.

dacă câştigă – şi ar trebui, la cât software e utilizat pentru numărarea voturilor, vorba aia, a câştigat redneck bush în 2004, ce-i aşea de complicat – bill gates, atunci s-ar putea, pentru prima dată, să vedem neşte reforme cu adevărat unice.

păi, sigur va virtualiza america, iar pentru oprirea imigranţilor va instala un antispam (cod sursă de la rav) cu o zone de neutralizare pe mai multe servere, distribuite într-un model de clustering prin toată lumea.

după aia, va rezolva problema dominaţiei americane asupra lumii printr-un service pack care va bloca tot ce nu rulează modulul i love america, indiferent că-i windows sau linux – apropo, linuxul va deveni un fel de robin hood al noii epoci a ferestrelor deshise.

cât despre virusul ăla osama bin laden, o să scape de el cu un simplu uninstall şi o comandă de tipul send to recycle bin.

şi aşea o să trăim cu toţii fericiţi în stil next-next-finish, până când o să facem ecran albastru. după aia, reboot-ăm. ce-i aia? lasă, mai bine insistăm cu task manageru

session concluded

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: