secme & the friends show

17 Aprilie 2008

Studiurile CinePress anunţă încheierea triumfală a primului episod din sitcomul „secme & the friends show”, care s-a derulat la marriott, azi, 17 aprilie, şi la care a venit… cine a venit?

Pambuccian, a.k.a. „băi, chemaţi-mă când tre’ să vorbesc, beau şi io o cafea la o ţigare” – mulţumiri maestre, azi dimineaţă într-o formă mai puţin festivă, în urma unor nopţi dormite la FF.

Teo, a.k.a. „domnu’ secretar de stat, când să listează romtelecomu?” – cu plecăciune, pătimaş aşa cum îl cunosc unii, de pe când combătea în scris în eweek.

Felix Enescu, a.k.a. „red ocean/blue ocean” – unul din prietenii care ştie ce valoare are o găleată de apă aruncată peste foc, taman la marele fix. n-a mai întrebat, da’ cine trebuia să vină n-a venit dintr-o dată, în ciuda promisiunii, deci nu-s prieten chiar cu toată lumea.

Călin Nistor, a.k.a. „da bomb” – unul dintre antreprenorii din telecom care vorbeşte cu cea mai mare pasiune despre domeniul în care face business de… de mulţi ani, nici nu mai ştiu câţi.

tipii de la KPMG, impecabili şi burduşiţi de cifre şi tendinţe – pentru care îi mulţumesc Mariei.

Nic Oacă, a.k.a. „the Source” pentru că a venit cu nişte chestii cul, da’ mai trebe mestecate înainte de a deveni ştiri.

şi în fine, sufletul spectacolului, fără de care conferinţa rămânea o banală conferinţă, nedevenind şou, dăoanendonli Cătălin Dima, care a lansat parşiv o scăpare în discurs, inflamând sala şi făcând lumea să tragă, aproape la propriu, cu întrebări.

şi a mai dat cineva pe acolo, da’ n-a intrat la şedinţă, ci s-a oprit numai la potoleală, discretă ca întotdeauna, eficientă la exploatarea resurselor locale culinare şi… neschimbată de atâţia ani.

cine era?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Niculina Agarici, evident, această Gică Petrescu a presei de sindrofie

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: