SLA global de la COSMOTE

9 Februarie 2009

ACEST POST NU REPREZINTĂ PUNCTUL DE VEDERE AL COSMOTE.

ACEST POST NU REPREZINTĂ NICIUN PUNCT DE VEDERE OFICIAL ŞI NU TREBUIE ASOCIAT CU VREO COMPANIE SAU CAMPANIE. ACEST POST REPREZINTĂ ÎN EXCLUSIVITATE PUNCTUL MEU DE VEDERE PERSONAL, SUBIECTIV ŞI PLIN DE UIMIRE…

… că nimeni din presa asta nemaipomenită nu s-a prins că de fapt este vorba de SLA, dar un SLA special, acordat cumva în alb oricăruia din cei 5.2 milioane useri de cosmote şi care practic aduce a declaraţie că operatorul şi-a verificat al drecu’ de bine reţeaua şi capacitatea de a susţine trafic, oricât şi oriunde, înainte de a promite despăgubiri în caz de downtime.

căci ăsta e SLA: garantarea nivelului minim al serviciului, cu despăgubiri pentru downtime. şi cum telefonia mobilă înseamnă uptime 100%, cosmotelu’ promite că despăgubeşte pe cine e afectat de downtime. 

SLA, SLA, SLA, SLA. futu-i copy-peistu’ mă-sii de meserie!

hai noapte bună…

for the record:

iete şi comunicatul:

Astăzi COSMOTE România lansează un program prin care clienţii vor primi bani la întreruperea convorbirilor în situaţii fără semnal COSMOTE. Acest program este prima iniţiativă de acest gen de pe piaţa românească de telecom şi doreşte să sublinieze angajamentul asumat de companie de a oferi servicii de calitate tuturor utilizatorilor. Programul se adresează tuturor clienţilor COSMOTE, abonaţi şi utilizatori de Cartela COSMOTE.

 

Conform acestui concept, pentru convorbirile întrerupte din motive legate de pierderea semnalului COSMOTE, clienţii vor primi 0.0119 Euro per apel întrerupt (TVA inclusă), compania acordând cumulat până la 2.38 Euro pe lună (TVA inclusă) pentru fiecare număr de telefon. Excepţie fac apelurile efectuate către numere netaxabile. Evidenţa cazurilor de întreruperi ale apelurilor va fi ţinută în mod automat de sistemele companiei.

 

În cazul utilizatorilor de Cartela COSMOTE, banii sunt alocaţi sub formă de credit pentru efectuarea de apeluri naţionale sau în reţea, trimiterea de SMS-uri şi MMS-uri, activarea de extraopţiuni sau servicii premium.

 

“Una dintre priorităţile noastre încă de la lansarea pe piaţă a fost extinderea şi îmbunătăţirea acoperirii reţelei. Datorită investiţiilor asumate în această direcţie, COSMOTE oferă astăzi comunicare de calitate tuturor utilizatorilor săi, iar acum le oferă şi garanţia pentru aceasta. COSMOTE a inovat piaţa prin produsele şi serviciile lansate, prin extinderea rapidă a reţelei şi va continua să răspundă la standardele celor mai exigente aşteptări. Pentru anul 2009, COSMOTE va continua investiţiile în modernizarea şi extinderea capacităţii reţelei, atât în interiorul clădirilor, cât şi în afara acestora”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer COSMOTE România.

 

Conceptul certifică încă o dată calitatea acoperirii reţelei COSMOTE, care depăşeşte în prezent 98% din populaţia României. Sistemul care monitorizează incidenţa apelurilor întrerupte a fost implementat pe infrastructura existentă, care este una dintre cele mai moderne din întreaga ţară din punct de vedere tehnic.

 

De la lansarea operaţiunilor în România, COSMOTE a investit peste 600 de milioane de Euro, în principal în extinderea şi modernizarea reţelei, pentru a putea oferi comunicare de calitate unei baze de utilizatori în creştere. În plus, COSMOTE România a finalizat în timp record proiecte ambiţioase de extindere a reţelei, între care se numără şi asigurarea acoperirii în toate staţiile metroului bucureştean, sau în arii izolate, precum Delta Dunării. Un raport al Citigroup din 2007 despre grupurile OTE şi COSMOTE menţiona despre COSMOTE România ca este una dintre cele două companii din Europa care au reuşit să îşi extindă în timp record reţeaua naţionala de acoperire.

 Acest nou proiect este comunicat prin intermediul unei campanii integrate.

3 răspunsuri to “SLA global de la COSMOTE”

 1. justbride said

  Ce vrei tu sa spui este ca daca imi pica semnalul la metrou sau in lift primesc bani de la cosmote? Sau se ia in calcul doar vina companiei si doar zonele unde anterior exista semnal?

 2. Je said

  da, Iuliana, daca vorbesti la telefon de pe o cartela Cosmote si intri in lift si iti cade semnalul, atunci primesti 1 eurocent plus TVA.
  atentie: daca faci gluma asta in mod repetat, mult prea evident, ar putea fi considerata altceva si intri la alt capitol.

 3. bazilide said

  vezi si alte puncte de vedere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: