Sorin Paslaru: Guvernul are bani pentru Elena Udrea, dar pentru micii intreprinzatori nu

13 aprilie 2009

futu-i morţii mă-sii de treabă, Sorin Pâslaru, redşefu’ Ziarului Financiar, punctează mişto motivul pentru care guvernul bocului introduce „pogeritul” : taxa pe dreptul de a avea o firmă.

Scrie Sorin Pâslaru, aici, asta: 
„Numai prin neinfiintarea Ministerului Turismului, ale carui foloase sunt iluzorii, mai ales in conditiile in care este condus de un novice in domeniu si a fost creat evident „cu dedicatie” pentru Elena Udrea, Guvernul ar fi economisit 397 de milioane de lei, adica mai mult decat cauta sa incaseze la buget prin aceste taxe.

Adica faci Minister al Turismului, infiintand 229 de posturi in plus la buget, si ceri, in compensatie probabil, de la restaurante, baruri si hoteluri sa plateasca noi impozite practic pentru a sustine chiar aceste cheltuieli? (…) Si toate acestea pentru ce, pentru incasari de 350 de milioane de lei, adica mai putin de 100 de milioane de euro?”

exact, dragă întreprinzătorule român, impozitul forfetar nu are rolul de a compensa scăderile de încasări la buget, ci de a finanţa aventura ministerială a doamnei Udrea. care oferă tichete de vacanţă într-o ţară care aşteaptă terorizată ziua de 1 mai, dată de la care pogeritul intră în vigoare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: