800.000 de români stau dup-o ştampilă

17 aprilie 2009

mare dezbatere între cârnaţi dacă şi cum să dăm cetăţenie română celor aproximativ 800.000 de români din republica voronină Moldova. 

simplu: printr-un decret prezidenţial, prin care toate cererile depuse până la data de… ieri, să spunem, primesc o rezoluţie de genul: se acordă permis de şedere şi de muncă cetăţeanului X, împreună cu familia sa (rude de gradul I) fără  nicio altă condiţie, până la soluţionarea favorabilă definitivă a cererii de cetăţenie română. 

cu asta se rezolvă subit două visuri majore, poate chiar trei: românii blocaţi de voronin dincolo de prut scapă de voronin şi rusu’ scapă de comentatori; românii care visează la România primesc dreptul legal să vină aici să vadă că câinii nu umblă cu covrigi în virgulă iar noi ne calmăm cu chestia cu republica voronină moldova care riscă să se termine cu dracu ştie ce complicaţii maronii. 

bun, şi dacă cei 800.000 de acolo vin aici, unde stau şi ce mănâncă? păi… se descurcă. aici e regim democratic, da’ de restu’ junglă. da’ sincer, aş prefera la supermarket un casier moldovean iute şi dezgheţat decât gherţoiul cu freză-cocoş şi fiţe care-mi aruncă produsele în coş de parcă ar vrea să le distrugă.  E doar un exemplu…

important este să le acordăm oamenilor ălora o şansă, pe care ţara lor le-o refuză.

ţie, care citeşti textul ăsta, nu ţi-a acordat nimeni niciodată ŞANSA?

Reclame

Un răspuns to “800.000 de români stau dup-o ştampilă”

  1. h8r said

    moldovenii or sa devina un fel de mexicani ai romaniei … o sa fie campioni la inot, cum sunt mexicanii capioni la alergat … peste granitza 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: