zoon agraamaticus

21 mai 2009

Sorin Pâslaru o zice direct şi la obiect, aici

Păi, Sorine, n-ai cu cine, măi… Cine să înţeleagă ce valoare are pentru un copil crud la minte, un învăţător de calitate care pune bazele întregului comportament al viitorului membru al societăţii? Cine, Sorine? Marinaru’, a cărui fiică e plină de succesuri? Boc, marele recitator de aiureli din limbă de lemn sau celelalte cozi de topor din politichie? Tocmai vorbirea liberă este cea care îţi trădează numărul de cărţi citite şi nivelul educaţiei generale. 

Cine să aprecieze valoarea unui diriginte bine crescut care îţi învaţă copilul ce e bine şi ce e rău şi ţi-l descurajează să se comporte ca ipochimenele şi fauna împuţită prezentată în Almanahul de Mitocănie Urbană al Caţavencilor? 

În căcatul ăsta de societate de mârlani şi politruci, nimeni nu are nevoie de fabricanţi adevăraţi de oameni de calitate. E mai simplu şi mai bine, pentru umflaţii din partide, să dispună de o masă de manevră formată din proşti, cărora să le dea câte un mic ş-o bere din când în când, ca un fel de bacşiş pentru futut viitorul în continuare. Rămâne emblematică pentru degradarea dramatică a ţării noastre afişul ăla jenant din toamna trecută: Marean Vanghelie o recomandă pe Ecaterina Andronescu. Undeva spre Berceni, în Bucureşti. Mâncaţ-aş…

Reclame

Un răspuns to “zoon agraamaticus”

  1. Irina said

    Adevarul e ca la ce ‘minunatii’ a facut ecaterina andronescu MERITA sa fie recomandata de Vanghelie :|.

    Sectorul 5 este inca impaienjenit de afise cu oameni pe care-i recomanda Marean. Pe multe dintre ele nici macar nu mai apare poza oamenilor recomandati ci doar a lui Vanghelie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: