Noi, Majoritarii, cei 73%, cu cine p.m. votăm?

9 iunie 2009

Booon, 27% din românii cu drept de vot au ales ceva din oferta de rebuturi politice duminică, 7 iunie. Bravo, felicitări, cu tot respectul. Serios. Scădem 600.000 de „turişti” şi tot rămâne ceva…

Dar noi, ăştilalţi 73%, pe care oferta politică de căcat nu ne-a convins, noi ce facem, oameni buni? Că şi politichia asta e ca vânzările de ţoale: îţi place, îţi vine bine, dai banu’ şi gata.

Numai că 73% din românii cu drept de vot au considerat că nimic din ce oferă acum partidele şi cala politică din România nu li se potriveşte.

Noi ce „cumpărăm”, băi loazelor? Că a ajuns clasa politică ca alimentările din vremea lui Ceauşescu, fi-i-ar virgula de pomeneală: goală, fără nimic comestibil, cu excepţia câtorva borcane cu castraveţi muraţi şi câţiva heringi afumaţi. Şi din când în când câte o pungă cu „tacâmuri” (vorba lui Visurât: dacă ştii ce înseamnă asta, eşti prea bătrân, haha) pe cartelă.

Murături expirate, afumături împuţite, circari, panglicari, oafe şi pipiţe. De unde ar putea rezulta că 27% din populaţia României se cam compune din exact aşa ceva.

Deci, noi, majoritarii, cei 73%… cu cine naiba să mai votăm?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: