Despre părinţi cretini cu copii nevinovaţi

18 Iunie 2009

Văd în trafic imagini groteşti ale unor părinţi cretini, retardaţi sau cinici, care-şi ţin copii în maşină fără să le asigure o minimă securitate pasivă: fără centuri de siguranţă, pe locul din dreapta-faţă etc.

sunt două poziţii principale în care o pereche de părinţi idioţi îşi pot ucide sau mutila copii garantat, în cazul în care trebuie să pună frână brusc, sau are o loc o coliziune suficient de puternică încât să ducă la activarea airbagurilor.

1. copilul este liber pe bancheta din spate şi, de obicei, stă în picioare între cele două scaune din faţă, ţinându-se cu mâinile de tetierele locurilor din faţă. Pentru mă-sa şi pentru tac-su: la o frână bruscă, de la o viteză de până la 50 kmh, copilul tău va da cu capul de consola centrală din faţă. Scor slab: capul, nasul spart, eventual vreun ochi scos etc. Dacă ai însă mai mult de 50kmh, copilul tău va zbura prin parbriz. Şi cu cât frânezi de la o viteză mai mare, cu atât mai departe şi mai violent va zbura prin parbriz copilul tău.

2. Proasta/prostul ţine copilul în braţe pe locul dreapta faţă.

Aici avem două scenarii: ăla micu’ e sugar, deci este ţinut în braţe. Recordul absolut a fost acesta: Merţ negru, cu număr de Bistriţa, serpentine pe drumeagul ăla între Vatra Dornei şi Câmpulungmoldovenesc, cocalar la volan, pilotaj cu scârţ, flaşuri nervoase, depăşiri fără vizibilitate, pizduţa cu sugarul în braţe în dreapta, centurile de siguranţă prinse în locaşul lor, dar pe la spatele scaunelor, să păcălim jmekerul ăla de Merţ, care chiuie dacă nu legi centura. La o frână consistentă, pizduţa va scăpa, pentru că între prostia ei şi airbag va fi copilul ei. Nu-i nimic, proasto, ţi-o mai iei odată la buci, după parastasul de 40 de zile, şi torni încă unul, cpm!

ăla micu – scenariu doi – e pe cont propriu, ie mare deja, mâncaţ-aş, deci poate şedea ca tac-su în faţă, tot fără centură. Corect, la o frână din scurt, copilul tău fie va încerca cu dinţii sau cu fruntea tăria plasticului bordului, fie va zbura prin parbriz, fie îşi va rupe gâtul în airbag – care este letal, fără centura prinsă.

de ce am scris asta?

Pentru că azi, trecând pe la Arcul de Triumf, am văzut un poliţist cum oprea o dubiţă şi dădea jos din faţă o pizduţă cu un sugar în braţe. Pizduţa şedea cu ăla micu – băieţel, după trusou – în faţă, fără centură… că deh, strânge la ţâţe şi iese laptele covăsit… Şi proasta mai şi zâmbea… nu că tocmai îşi juca plodul la soartă, ci că era jenată că se dădea jos din machină în plin trafic. Ce m-a mirat a fost că poliţistul nu l-a amendat pe mocofanul de la volan. Probabil că nici cap de cretă nu înţelege clar de ce e regula asta, dar dacă e, atunci să se respecte.

Să trăiţi!

2 răspunsuri to “Despre părinţi cretini cu copii nevinovaţi”

  1. justbride said

    Eu am vazut un prost care isi tinea copilul in brate, el fiind la volan si o proasta lasand copilul de 10 ani sa scoata masina din curte pana in strada. Ambele cazuri in Bucuresti.

  2. CRM review said

    mare dreptate ai, Bazilide: Romanii si siguranta copiilor
    ar trebui ceva campanii de luare aminte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: