Vodafone a început să strângă bani de targhet

22 Iunie 2009

exact: nevastă-mea are abonament Vodafone. Luna asta, factura a venit brusc 55 de lei, după ce luni de zile a staţionat la 20-25 de lei lunar.

acum are loc un audit local, în sufragerie, pentru a ne prinde de unde naiba s-a dublat factura. A sunat nevasta la steluţă555 şi a lămurit-o buştean: ne „certăm” de juma de oră pe taxarea pe numere favorite în reţea şi numere favorite în alte reţele, numere în reţea, numere din zona acasă şi alea către Romtelecom şi tot aşa.

apoi, am luat facturile din lunile trecute. dezastru: la fiecare lună, sunt alte rubrici: o lună e convorbiri din zona acasă, luna ailalta e convorbiri din zona prestabilită şi tot aşa. deci nici măcar nu putem compara istoricul!

În fine, până acum plăteam ca primarii, 20 şi ceva de lei pe lună. acum însă, la 55 de lei, lucrurile au devenit prea vizibile.

aşteptăm factura detaliată promisă la steluţă555, să ne prindem şi noi cu cine a vorbit nevasta în numere favorite – deci presetate (văruţa, mătuşa şi eu) – două ore şi nu ştiu cât.

după care luăm o decizie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: