Domnu’ Nica caută foncţonaru’ model! Ele sunt!

23 Iunie 2009

ei bine, totul a plecat de la povestea asta: http://www.realitatea.net/dan-nica-crede-ca-functionarii-de-la-ghisee-sunt-nesimtiti-si-slab-pregatiti–ati-intalnit-astfel-de-angajati_546072.html

Îi recomand domnului ministru să mearga la Administraţia Financiară a Sectorului 1, camera 14: acolo e o domniţă cu nervi de nichel, titaniu, ce mai femeia e model de calm şi organizare.

numai eu i-am cărat doi ani la rând declaraţii de venit completate ampulea şi femeia m-a ajutat nu numai să le rescriu, dar astfel m-a şi scutit de plătit impozit aiurea. şi nu am fost singurul 😦

oricum, funcţionarii ăia de acolo sunt fenomenali, sunt calmi, la câţi dobitoci şi inapoiaţi mintal şi social intră în camera aia zi de zi. ar merita medialiaţi.

la fel, am cunoscut o funcţionară exemplară la Admin fiscala de pe Griviţa, lângă beroul ăla de geandarmi. Mamă, ce de nebuni şi de tâmpiţi erau şi acolo: unul, cu gură mare, că el are pe fii-su în Germania, că e mare sculă etc, vroia să plătească nu ştiu ce impozit dar nu avea niciun act de-al fiului. Funcţionara i-a explicat juma de oră calmă că sistemul nu îi permite să încaseze bani dacă nu introduce un număr: cenepeu, serie buletin, paşaport, permis de conducere, ORICE, numai să fie valabil. aşa e maşinăria. Ăla, nu şi nu, că aşa ie românii, că nimic nu merge etc. Evident, iar am am fost varză (acte incomplete din cauza competenţei celor de RCI Leasing), dar femeia m-a ajutat cu număr de fax, cu o adresă de e-mail etc.

Domnu’  ministru, dvs aţi putea trăi foiletând hârţoage 8 ore pe zi, pentru un salariu mediu pe economie?

Io zic aşa: dacă te duci la femeia aia năpăstuită din spatele tejghelii şi-i zâmbeşti un pic, doar un pic, atunci nu vei avea nimic de pierdut. e ca în oglindă: dacă te uiţi urât, priviri urâte vei primi.

mai vorbim…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: