Mişcă-te, Române!

15 Iulie 2009

Joi, 16 iulie, pe la şepte ore din seară, deci când e căldura mai caldă, are loc o adunare selectă, dar spontană, din categoria flashmob, la intrarea dinspre piaţa Charles de Gaulle (general francez, detalii pe Wiki) a parcului Herăstrău.

Joi seară, deci, urmează să se adune nişte lume bună pusă pe mişcare, adică mişcare reală, nu sporturi extreme gen 13 paşi între birou-lift-maşină, ci un pic de alergătura, un pic de contorsionare (gimnastică de înviorare în versiunea pentru sedentari) şi alte delicii fizice menite să-ţi dezmorţească încheieturile şi să-ţi întindă un pic muşchii.

Oficial, lucrurile stau aşa: Flashmob-ul pentru mişcare este o acţiune ce face parte din „Programul pentru un stil de viaţă sănătos” iniţiat de un grup de companii din industria alimentară şi a băuturilor răcoritoare, membre ale IAA, alături de CNA. Prin această acţiune, grupul de iniţiativă îşi propune să educe romanii cu privire la un stil de viaţă sănătos, prin cele două componente ale sale: alimentaţie echilibrată şi exerciţiu fizic.

Şi cu ocazia asta, poate mai socializezi cu lumea în mişcare, că vin şi oameni din cele şapte companii membre IAA (International Advertising Association) care au iniţiat această acţiune.

Ce zici, te mişti un pic prin Herăstrău joi seara, pe la 7?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: