Primul Cosaş al Patriei

20 Iulie 2009

Băi eştia, că Băicoi e oraş, am văz’t la proteveu ştiinţa cositului demonstrată de Emil Boc, acest primar eşuat în fruntea unui guvern colorat isteric (combinaţia portocaliu cu roşu ar băga în boale şi-un bou blând din ăla din tabloul lui Grigorescu), cu o iscusită mişcare de deşte pe tăişul coasii la reascuţirea acesteia cu un obect neidentificat de mine, Orăşeanul Cutare.

Deci, ţara asta, economia asta, banii noştrii, toate sunt conduse de un tip foarte priceput la tăiat iarba cu un băţ cu tăiş în vârf. Un foarte bun argument împotriva acestui stil de muncă, arhaic şi, deci, nesustenabil economic, are un agricultor de ocazie, familiarizat mai degrabă cu ecranele tactile decât cu coasa premierului.

Păi şi atunci, cpm se mai miră unii şi alţii că ţara asta a luat-o pe costişă-n jos? Economie e praf, pulbere fină şi cei ce ar trebui să gestioneze ţara se ţin de tâmpenii populiste. Neah: după Cizmar, Activist, Marinar, Motociclist, avem acum şi un Prim Cosaş al Patriei.

care, privind cum merge ţara asta de la începutul anului, ar trebui să ia lecţii de la meşterii în uniforme verzi care, prin parcurile bucureştene, zumzăie cu scule adecvate şi eficiente. altfel, o să ajungem să participăm la concursuri de scris articole despre cosit pe maşini de scris, d-alea mecanicele, unde nu contează atât de mult talentul la frazare, ci tăria din deşte.

Za rabota, gospodinilor!

Anunțuri

Un răspuns to “Primul Cosaş al Patriei”

  1. Manolo said

    Ei incearca sa ne arate care e treaba cu agricultura de subzistenta, acum m-am prins si eu. Ca vad ca cam incolo ne duc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: