Cu Şpilu’ Hapleţ, Androneasca a omis că vine alegerile

22 Iulie 2009

Deci, dacă doamna Andronescu, care o respect foarte mult, consulta gugălu’, guglulu’ sau mă rog, ar fi remarcat că anul ăsta au loc nişte alegeri, unde urmează să vină, asta ie, nişte români să votează, deci iei nu trebuie descurajaţi prin acţiuni care nu au susţinerea partidului, cum am mai spus. Deci nu vorbim de cartofi şi nici de roşii, ci de nişte absolvenţi etc etc, blablabla.

Serios vorbind, este evident că lumea bună din pesedeu, care a sărit electoral să-i închidă ministresei gura, că deh, nu se face să fuţi ditai fabrica de diplome care face profituri anuale mai mari ca cel mai mare operator de telefonie fixă, nu vor să blocheze izvoraşul de unde poate mai picurează ceva „unsoare parfumată„.

Hai să privim constructiv, efectele haosului de la Şpilu’ Hapleţ: peste câţiva ani, simţi un junghi în cot şi te duci la un doctor. Care este absolvent de medecină la Spilu’ Hapleţ. Care nu ştim dacă a făcut medecina ca la carte sau ca la Spilu’ Hapleţ, care programă naiba mai ştie a ce seamănă, că inspectorii MEC nu au reuşit să afle. Evident, guvizii n-au nicio vină, numai că după ridicarea asta de fuste, poate ar fi util să vedem şi o inculpare-ceva.

Deci, îţi joci viaţa, sănătatea, cu un absolvent despre care nu ştie nimeni dacă a făcut şcoala care trebuie şi cum trebuie?

Auzi, catalog cu 9.000 de studenţi semnat de un singur prof? În 2004, când mi-am luat Merţu de Mioveni prin leasing, ăia de la Ager au vrut bilete la ordin pentru toate cele 36 de rate lunare. Am crezut că mor semnând… 36 de cartonaşe. Darămite 9.000!?

şi acum cireaşa: dacă se stabileşte, până la urmă că Spilu’ Hapleţ a comis-o, niciun guvide nu va da în judecată fabrica de diplome, ci va continua să protesteze împotriva Androneascăi.

Doamnă, ţine-te tare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: