Adrian Mirsanu a plecat de la Business Standard

23 iulie 2009

sursa oficiala: http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-5988783-adrian-mirsanu-paraseste-pozitia-redactor-sef-business-standard.htm

Redacţia a fost informată prin acest mesaj:

Dragi colegi,

Incepand cu data de 23 august 2009, Adrian Mirsanu nu va mai ocupa pozitia de redactor sef al cotidianului Business Standard

Managementul editorial al publicatiei  va fi in continuare asigurat de o echipa de jurnalisti cu experienta, al caror obiectiv este o mai buna pozitionare a ziarului in contextul economic actual. Principalele linii de strategie constau intr-o prezenta mai puternica in evenimentele din actualitate, in accentuarea importantei evenimentelor regionale si mondiale, in tratarea critica a evenimentelor de pe agenda fiecarei zile si intr-o atentie mai mare pentru nevoile specifice ale audientei.

Coordonarea strategica a echipei de management editorial va fi asigurata de catre Andreea Rosca, actualul manager al Business Standard si Money Express.

Business Standard este deja un produs media consacrat in presa cotidiana, gratie eforturilor depuse de Adrian Mirsanu din prima zi de existenta a ziarului, de la inceputul anului 2007.

Ii multumim pentru intreaga contributie la construirea si conducerea ziarului

Ar fi mai multe, dar eu nu sunt reporter de investigaţii. Ciudat este că toată povestea a izbucnit joi – azi e joi – ultima zi de lucru a săptămânii… pentru neştiutori, săptămâna începe la un ziar duminica.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: