Municipalitateo, eşti o oafă!

29 iulie 2009

Municipalitatea e o oafă. Oafa e un fel de toantă, proastă, care în plus face tâmpenii care-i afectează pe cei din jur. De ce oafă şi nu puţoi? O municipalitate – două municipalităţi, gen feminim toată ziua, nu-s nici misogin şi nici de vină pentru limba română.

Deci oafa, condusă de-un doctor praf, da’ praf-praf, nu talc, interzice jocurile-n iarbă în grupuri mai mari decât cinci bucăţi: Reprezentanţii municipalităţii susţin că au luat această decizie întrucât „şi la cinci persoane pagubele care s-ar putea produce spaţiului verde sunt destul de mari”. „În plus, cinci este un număr suficient pentru o echipă”, a explicat Mădălin Dumitru, şeful Direcţiei Servicii Publice din Primăria Capitalei, pentru EvZ.

Medeline, să joci tu-n cinci, înţeleptule!

Pe de altă parte, nu pot să nu remarc tendinţa isterică a Chilimanului, primar de sector 1, de a umple râul, ramul, alea-alea, cu borduri. Este o explozie de lucrări de bordurare… bordureală, bordureanu, pardon bordurix, în fine, acu’ nici nu se mai oboseşte „Dorel” să scoată vechile borduri, se pun direct borduri noi peste alea vechi, mergeţi pe la piaţa Domenii, înspre Caşin să vedeţi minunea!

Băi, şi ăştia sunt plătiţi din bani publici, adică EU, contribuabilu’ Cutare, muncesc, iau salar, din care mi se taie impozit, din care îşi umflă toţi proştii burdihanul. Adică eu, Secmerean, întreţin nişte proşti, nişte hoţi, nişte puturoşi.

Şi când colo, mie-mi trebe o parcare, leprelor. Nu bordură-n bordură.

Breaking niuz: la mine pe alee se înlocuiesc vechile gărduleţe metalice verzi cu… noi gărduleţe metalice verzi, numai ceva mai lucios. Şi, evident, cu alt model. Ptiu, Chilimane, ce urmează? schimbi copacii cu nişte pomi?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: