Forfetarul va rămâne şi după ianuarie 2010

11 august 2009

Pariem p-o ţuică fiartă – că va fi iarnă.

de ce va rămâne forfetarul şi în 2010?

din cauza măririi pensiilor cu 2%, din cauza salariilor pentru bugetari, din cauza prăbuşirii veniturilor din TVA şi alte surse, pentru că firmele sunt secătuite şi atunci vor fi lihnite.

Ce, nu a dat clasa politică suficiente exemple că o doare în bască şi că jupoaie de unde apucă? cine ne votează? ăia 3-400.000 de patroni, sau ăia 6.000.000 de pensionari?

Anunţul de acum cum că forfetarul va fi scos la anu’ e ca legea aia de creştere cu 50% a salariilor profesorilor, când Prostănacul, Boculeţul şi Marinarul mai aveau un pic şi-l scuipau pe Tăriceanu că nu vrea să aprobe aşa ceva. După care au spus senini că e criză şi că ciuciu măriri.

Aşa va fi şi cu forfetarul: mai mult, mă aştept să i se adauge şi alte t6axe şi măriri de impozite, pentru că atunci va fi după alegeri, va fi iarnă, va fi culmea crizei economice la noi. Şi va fi rău-rău, nu ca acum.

Reclame

2 răspunsuri to “Forfetarul va rămâne şi după ianuarie 2010”

  1. H8r said

    Sunt idioti guvernantii. In stilul asta ne indreptam spre marginea prapastiei la viteza maxima. Este logica simpla: ori te apuci si tai cheltuielile, ori impui taxe mai mari. Taxe mai mari => colaps financiar. Dar nu nene, noi trebuie sa tragem si sa nu concediem pe nimeni, ca vin alegerile ! Sunt un prost ca le platesc taxele !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: