DN1: a ars o familie întreagă. De ce?

27 august 2009

Pentru că retardaţii profesional care au conceput şi construit şoseaua aia de la intrarea în Bucureşti prin Otopeni au pus un rahat de bordură între sensurile de mers, în loc să instaleze un gard solid de beton. Ei sunt adevăraţii vinovaţi pentru tragedia de ieri, tâmpitul ăla care a ajuns pe contrasens este un efect.

Ce, e Secmerean mare specialist în aftostrăzi?

Nu, dar a privit într-o zi la Discovery ce efect ucigător are mizeria aia de bordură, la un documentar. Să ne mai amintim de un accident de prin 2007, când din cauza unui puţoi vitezist, o gagică a tras de volan stânga, a dat cu roara în bordura morţii şi a plătit cu viaţa prostia şi lenea proiectanţilor şi constructorilor de străzi.

Ia, vedem şi noi vreun inginer, vreun arhitect, vreun căcat umflat de la Drumuri şi şosele poprit pentru omucidere din culpă – pentru bordura aia ucigaşă?

De ce este bordura ucigaşă? Pentru că dacă dai cu roata în ea, nu te opreşte, este ca o piedică în timp ce alergi: te împiedici şi zbori.

Un gard solid de beton de un metru înălţime rezolva două probleme:  nu ajungea nimeni pe sens opus şi diminua considerabil şi efectul de orbire de la farurile din contrasens.

Dar ca să faci o treabă ca lumea, trebuie fie să caşti gura la Discovery, băi inginerilor, fie să fi trecut prin facultatea aia pe bune.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: