Criza se maschează cu şovinism

4 septembrie 2009

Pornim de la noua provocare a maghiarilor politrucilor maghiari – Marko, Kelemen şi ceilalţi bezmetici: autonomie, steag, stemă, căcaturi colorate şi muuuultă agitaţie politică pentru…

… pentru a le da ceva de discutat maghiarilor care îşi pierd pe capete locurile de muncă în ţinutul lor secuiesc, unde în fiecare zi se stinge o firmă şi o familie trece în întreţinerea statului român. Cum spuneam mai demult, statistic, întreţin trei necunoscuţi. Unul ar putea fi chiar un independentist din ăsta.

La foamea care face să le ţiuie urechile celor de acolo – da, am o sursă în secuime, e bine? – trebuia ceva cu adevărat culeanu, nem igozs? Cum ar fi un ţinut numai al nostru, al retardaţilor istoric, al rămaşilor în urmă, un ţinut unde să se circule cu calul şi căruţa, nu-i aşa, că nouă încă ne zornăie în cap prostii şi lozinci ieşite până şi din tratatele de istorie…

Din fericire pentru politrucii maghiari, greva judecătorilor împiedică probabil punerea sub acuzaţie a acestor ciudaţi pentru instigare la încălcarea Constituţiei României.

Nu vă convine? Cică Canada caută tăietori de lemne. Mereţi la prekinu’ Vereştoi în practică şi apoi mintenaş imigraţi dincolo de Balta cu Scrumbii şi dincolo de paralela 70.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: