56.000 Români concediaţi din cauza forfetarului lui Boc

30 octombrie 2009

Introducerea impozitului minim a adus pierderi de 100 de milioane de lei la bugetul de stat, prin generarea a 56.000 de şomeri, în urma închiderii a 26.000 de firme cu activitate, potrivit calculelor Consiliului Naţional pentru Întreprinderi Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), scrie pe antena3.ro, care citează Mediafax.

Uite dezastru:

„Potrivit unei evaluari a Comisiei Naţionale de Prognoză pe care ne-a prezentat-o ministerul Finanţelor acum câteva zile, din cele 112.000 de firme care şi-au suspendat activitatea până în luna septembrie, 26.000 aveau activitate, iar restul nu mai erau active. Din cele 26.000 de firme, 56.000 de salariaţi şi-au pierdut locul de muncă”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Florea Pârvu, vicepreşedinte al CNIPMMR.

Potrivit calculelor realizate de acesta, s-au pierdut 300 de milioane de lei în urma închiderii acestor firme din neîncasarea impozitelor la bugetul de stat.

Prin vară, Boc şi Pogea se dădeau mari că impozitul lor forfetar le-a adus 291 milioane lei la buget, reprezentând sume plătite forţat de către companii pe mai şi iunie numai. Banii au putut fi strânşi numai pentru că firmele surprinse nu au apucat să se închidă, însă momentul adevărului a venit după T3.

Deci politrucii ăştia au distrus zeci de mii de familii din toată ţara.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: