Slalom printre căcaţi

23 februarie 2010

Mda, asta fac în fiecare zi.

Secmerean merge pe jos de acasă la birou şi înapoi, nu neapărat c-ar fi eco, ci pentru că asta dăunează grav sedentarismului, burţii şi anchilozării tipice unui fenomen al lustruitului de scaune 🙂

Şi cum merge Secmerean cu mintea-n sat la el, face ţup-ţup printre mormane de căcaţi de câine pe trotuare. Băi, dar MORMANE!

Zonele MARO ale părţii de nord a capitalei – parţial – sunt: trotuarul dintre biserica Caşin (aia unde popii dau litanii la tot cartierul din boxe cât copacul) şi Arcul de Triumf şi, cu menţiuni speciale, bulevardul Kakseleff Kiseleff până la Statuia Aviatorilor, pe partea dinspre blocul Raiffeisen.

Dar oare de unde aceste mormane de căcat în zona exclusivistă a Bucureştiului?

De la câinii de apartament, ai căror stăpâni sunt nesimţiţi. O da, suntem lume bună, avem cuţ-cuţ de companie, scoatem javrota la aer, să-şi facă nevoile. Şi javrota – orice de la mizeriile alea cât o lubeniţă până la mini-viţeii de 1 metru – se lasă uşor pe coadă şi se cacă. Şi se CACĂ. Şi uite aşa, trotuarele între Statuia Aviatorilor şi Piaţa Năsturel (read: un general francez preşedinte) sunt toate numai un căcat.

Te-a scârbit acest text? Stai să vezi cum e când mergi ca boul în zig-zag încercând să eviţi chiflele mărturie a nesimţirii „iubitorilor de animale”. Nişte concetăţeni demenţi, cărora mai bine le tragi un glonte în cap decât să le spui că câinii lor se cacă peste tot şi ei nu fac curat. Oh, nu, nu e de demnitatea unei „remorci” de javră să adune căcatul animalului.

Nici virgulă unde trebuie nu merită nenorociţii.

În final, iată şi combinaţia letală: baltă-baltă-noroi, plus colţ trotuar blocat de maşină (suvulanu/limuzină/comis voiajor), plus mormane de căcaţi pe flancuri. Hai, treci!

Reclame

2 răspunsuri to “Slalom printre căcaţi”

  1. Prowler said

    Uneori asta e un antrenament outdoor pentru configuratii similare indoor/office…

  2. justbride said

    Sa vezi cum e sa faci acelasi slalom cu caruciorul copilului. Bleah!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: