Prefectul are leac de maidanezi

27 aprilie 2010

„Maidanezii din adaposturile speciale ale Municipalitatii Bucuresti vor fi eutanasiati daca nu sint adoptati in termen de sapte zile, conform unui proiect de lege prezentat marti de prefectul Mihai Cristian Atanasoaie si inaintat saptamina trecuta Comisiei pentru Administratie Publica din Camera Deputatilor. Cainii bolnavi si agresivi vor fi eutanasiati imediat dupa ce ajung in adaposturile speciale, evaluarea urmind sa fie facuta de medicii veterinari de la adapost.”

zice ştirea de pe Hotnews.

bravo, dom’ Prefect. De 10 ani mă uit la documentarele de la Animal Planet, alea cu RSPCA sau ASPCA, veterinarii ăia din Anglia sau din America. Toţi se dau de ceasul morţii să salveze animale, să le vindece, să le găsească stăpân… şi toţi spun că trebuie să le găsească stăpân altfel animalele vor fi eutanasiate.

Sigur, se vor găsi sute de persoane care să urle că Prefectul e „un criminal”, plus placa de rezervă cu retorica gogonată de riguare. Tot Hotnews are o statistică sângeroasă: „Conform datelor statistice de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, in 2009 au fost muscati si au beneficiat de servicii medicale 11.436 de bucuresteni, dintre care 7.571 au fost muscati de ciini fara stapin. In primul trimestru al 2010 au fost muscati 2813 bucuresteni, din care 2.175 de ciini fara stapin. Costurile serviciilor medicale in 2009 au fost de circa 400.000 euro.”

Te cam pune pe gânduri, nu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: