Nemulţumitului i se ia darul

29 aprilie 2010

zice incont.ro:

50.000 de functionari publici afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie vor intrerupe lucrul in primarii, consilii judetene, directii de taxe si impozite sau birouri pentru evidenta populatiei, nemultumiti de reducerea cu aproximativ 45% a veniturilor, odata cu intrarea in vigoare a legii unice de salarizare si de amenintarea cu disponibilizarile.

Bravo. Din ce bani îşi iau oamenii aceştia salariile, din ce bani cred ei că vor veni măririle pe care le cer cu nonşalanţă?

De la companiile din mediul privat. De la două milioane de salariaţi la patron. De la câteva sute de mii de patroni şi mici întreprinzători care fac ce fac şi mai plătesc şi luna asta taxe, angarale, impozite şi biruri.

Păi dragi sindicalişti, dacă oamenii ăştia, care susţin veniturile voastre cu taxele lor, şi-au pierdut slujbele, şi-au pierdut clienţii, au pierdut venituri, voi din ce credeţi că veţi fi plătiţi? Banii de la FMI? Şi când se vor termina? Vă aruncaţi toţi în calea metroului?

Este o lipsă uluitoare de bun simţ. Sute de mii de oameni şi-au pierdut locul de muncă anul trecut. Vouă nu vă mai ajunge ce aveţi. Fapt istoric: nemulţumitului i se ia darul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: