Oprescu pofteşte la clienţii GDF Suez!

9 mai 2010

Consiliul Local Bucureşti vrea să privatizeze spărtura economică numită RADET în 2011 şi pentru a-i creşte atractivitatea, ia ghici ce le trece jigodiilor prin cap?

Vor „garanta” cumpărătorului clienţi solvabili, buni platnici – adică vreo câteva sute de mii de bucureşteni care sătui de jaful radetist, au trecut la încălzire cu centrale termice.

Zicea o pizduţă la A3, uşor în favoarea acestei hoţii, că 25% din actualii „abonaţi” RADET sunt datornici cronici…

Ia uite ce spune la ţidula doctorului: „Conectarea obligatorie la sistemul de termoficare sau furnizarea individuală de la surse neutre din punctul de vedere al emisiilor de CO2”. Asta impune proiectul de hotărâre avizat de edilul Sorin Oprescu, act realizat în baza unui studiu comandat de municipalitate în 2007 unei firme private. Reprezentanţii acesteia îşi motivează proiectul prin faptul că mai multe directive europene „legalizează conectarea obligatorie la sistemul centralizat”. Sursa: EvZ.

Foarte simplu: viitorul proprietar RADET va primi cele câteva sute de mii de abonaţi buni platnici, obligaţi de legea comuniştilor să se întoarcă la mizeria radetistă.

Este leit porcăria cu Apa Nova – o ţeapă franceză al cărei singur rezultat este tariful mai mare. Tot mai mare.

Oprescu, renunţă la tâmpenii, autostrăzi suspendate şi decizii sovietice, dictatoriale. Du-te tataie la spitalul tău! Lasă-ne.

Sunt curios dacă o să accepte gluma asta sovietică şi frantujii de la GDF Suez, care au câteva sute de mii de consumatori care plătesc ceas facturile. Or, legea cu centralele înseamnă să le ia fix ăia mai buni platnici. Nu cumva asta e favorizarea unuia dintre competitori, nu cumva se bate cap în cap cu legislaţia europeană antitrust, nu intră la Concurenţă aiureala asta?

Oprescu, eşti sigur că vrei să te iei în gură cu GDF Suez?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: