Câtă obrăznicie şi bigotism…

13 mai 2010

citat:

„Biserica Ortodoxa Romana considera ca actuala criza financiar-economica este rezultatul „unei profunde crize spirituale si morale care poate fi depasita prin sporirea credintei, a rugaciunii si cooperarii pentru a finaliza un lacas de cult care aduna oameni, care sunt invatati sa se respecte si sa se ajute reciproc”.

din Hotnews.

Nu vă e ruşine, popi hapsâni? Câte „oi ale Domnului” aţi putea hrăni timp de câte sute de zile cu banii de-i daţi pe cărămizi şi betoane, dovezi ale trecătoarei trufii pământeşti?

Vă renegaţi de Isus, scârbelor, refuzând să-i urmaţi exemplul şi să hrăniţi poporul înfometat. Sigur, voi n-aveţi pâine şi peşte…

Reclame

Un răspuns to “Câtă obrăznicie şi bigotism…”

  1. Catalina Eftime said

    as zice sa nu ii bagi pe toti in aceeasi oala Eugen ca tocmai facand asta iti faci si tu pacate 😦 nu sunt toti preotii cum zici tu acolo si sunt multi cei care fac tot posibilul sa ajute oamenii saraci dandu-le tot ce primesc de la cei bogati la biserica.
    Te invit la mine in parohie sa mergem impreuna cand impartim alimente oamenilor saraci daca nu ma crezi. Si totusi, si biserica noastra ar avea nevoie de un acoperis nou caci nu mi se pare normal sa ma ploua duminica la Sfanta Liturghie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: