Ia, neamule, cu portocaliu!

2 iulie 2010

Clanul Secmerean, ieşit în plimbare uichendul trecut în parcul de renume mondial Herăstrău, fu acostat de persoane inindificate necunoscute, da’ tinere, care împărţeau nici mai mult nici mai puţin decât carduri de credit, cu credit cu tot de patru ioroi, deci moca, să-nnebunesc nu alta.

Din păcate, alergând după Prinţesa Moştenitoare, cu un ochi la biciclişti şi cu unul la maidanezii de pe iarba aia din partea parcului dinspre piaţa general-francez-cu-nume-greu-de-pronunţat, Secmerean nu putu pune mâna pe un card d-ăla de credit cu patru ioroi incluşi, moca deci, să dovedească cu poză regulamentară cât de portocalie era oferta.

Dar el învăţă totuşi un lucru util: promoţia cu SIMţire la final de lună face bine la rezultatele trimestriale, vous comprenez, mes amis…

Reclame

4 răspunsuri to “Ia, neamule, cu portocaliu!”

 1. si de asemenea sporeste numarul de „abonati” care sunt trecuti la cota de piata 😀

 2. justbride said

  1. toti anunta numar de abonati plus cartele – de cand sunt ei si de pe vremea cand scriam despre ei. deci aici, nimic nou.
  2. final de iulie inca nu e:) si trimestrul se termina in august:P
  3. fiecare face fix ce actiune de marketing o considera necesara pentru a imbunatati vanzarile. decat spam pe mail sau pe mobil, mai bine spam pe strada:)
  si, ca sa anticipez intrebarile, da, sunt Orange de peste 10 ani si sunt multumita.:P Nu am participat la campanie pentru ca fetele cu cartelele din Pipera era coada, dar daca ai nevoie cred ca iti pot face rost de vreuna sau chiar mai multe:P

 3. secmerean said

  T2 s-a terminat in iunie, acum e T3, care se termina in sept.
  Si am primit 2 cartele duminica la pranz, la carfur baneasa 🙂
  cartelele sunt Orange. Erau vreo 20 de promoteri, imparteau cartele cu sacosa.

 4. justbride said

  Dap. Mea culpa. Trimestrul 3 se termina in septembrie. Deci, daca e sa te pui pe tine la socoteala de la final, tot pe Q3 apari, nu pe Q2. Dar, depasind momentul, sa ne amintim: pe vremea connexului am primit vreo 3 cartele kamarad si una dialog. Le mai tii minte? Cred ca si acum am una kamarad prin casa pe care nu am apucat sa o fac cadou.:)
  Si sa stii ca si samplingurile de produse cosmetice, tot la categoria „prepay” intra:P, nu? Doar ca pana acum se faceau mai mult prin farmacii, dar cine stie. Asta cu iesitul in strada nu e o idee asa de rea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: