Începe „colectivizarea”, versiunea 2010!

31 august 2010

Perioada 1948-1955 rămâne una dintre cele mai cumplite pentru România, după o foamete ce a durat trei ani din cauza secetei.

În perioada 1948-1955, tovarăşii spălaţi pe creiere de URSS au furat o ţară întreagă. Colectivizarea a însemnat sute de mii de familii aruncate în sărăcie, zeci de mii de familii distruse, zeci de mii de români harnici aruncaţi în puşcării politice sau trimişi la muncă silnică.

Atunci, putorile, analfabeţii, beţivii – scursura societăţii – au format forţa de şoc a proaspătului regim comunist condus de Gheorghe Gheorghiu Dej.

Intrau cu forţa peste oameni, le luau mâncarea din cămări, le luau lucrurile, vitele, caii, animalele, şi pe cei ce îndrăzneau să se împotrivească, îi băteau crunt.

Rămâne apanajul istoricilor să consemneze „cotele” aberante impuse de la Moscova şi luate cu japca de bandiţii comunişti.

Şi tot atunci, mii de intelectuali, profesori, preoţi, ingineri au ajuns la puşcărie pentru simpla vină că gândeau.

Atunci a fost distrusă România.

După 60 de ani, nu o luăm de la capăt, ci continuăm. Mai ţii minte 13-15 iunie 1990?

Acum, „cotele” lui Boc încep să strivească oamenii harnici din ţara asta, câţi mai muncesc. Un sistem aberant şi duşmănos de taxare ne sufocă pe toţi.

Nu, nu e prostie. E ură. Ei, politrucii, acum ceva mai spălaţi şi mai şcoliţi decât bandiţii roşii ai lui Dej, urăsc oamenii inteligenţi.

Citesc îndemnuri la grevă fiscală. Exact asta au făcut bunicii mei acu’ 60 de ani – ajunseseră să pitească mâncarea, să nu le moară copii de foame, de bandiţii roşii care uscau satele şi oraşele pentru a îngrăşa Moscova sovietică.

Aşa vom ajunge şi noi. Să ne pitim banii şi mâncarea de lăcustele fiscale ale lui Boc. De lăcomia cozilor de topor care, sub pretexte portocalii, roşii, verzi sau galbene, nu fac altceva decât să se bată pentru propriul burdihan.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: