Dailycotcodac mă aduce la sapă de lemn!

20 noiembrie 2010

Din motive vecine cu secretul Sfântului Graal sau al Codului lui Da Vinci sau poate chiar al sorţii averii dictatorului Ceauşescu, „Admin” de la Dailycotcodac mi-a dat link la o elucubraţie mai anterioară, deci în josul paginii geografic vorbind, despre lozinca „Totul pentru front, totul pentru victorie” / „Cumpăraţi produse româneşti”. Onorat, dar…

Suprasemnatul, preafericit în anonimatul meu, menţionez că nu scriu decât pentru sadica-mi refulare şi deliciul câtorva foşti colegi de presă telecom, care probabil încă speră să săr gardul înapoi în breaslă.

Deci, carevasăzivă agramatically vorbind, deci sunt aproape de sapă de lemn. Sărac lipit. Aseară, WordPress mi-a trimis o notificare şi o factură de 3.908.981 dolari Gringo, în care mi s-a transmis că cum traficul pe bloguşteanu’ meu a crescut, cu ajutorul unei virgule de la Dailycotcodac, de 4.599 de ori în numai câteva ore, Wordpreşii au trebui să pornească cloud computingu’, să încălzească serverele din Turcia, Filipine, Singapore şi încă două paradisuri fiscalo-digitale, ca să susţină traficul subit de pe secmerean.wordpress.com.

Acuma, rog respectuos Serviciile, cititorii celor două bloguri, opinia publică, Marea Adunare Naţională, Biserica, Armata – oricine – să-mi spună trei lucruri:

1. „Admin” de la Dailycotcodac chiar există?

2. Dacă da, unde există, să-i trimit, alături de mulţumirile mele pentru publicitatea extraordinară (reţineţi, trafic de 4.599 de ori mai mare în câteva ore!!!) şi factura aia de 4 milioane de ioroi de la Wordpreşi. Căci chinezii au o vorbă: „dacă salvezi un om de la înnec, te substitui Zeilor, deci va trebui să ai grijă de el toată viaţa, de acum încolo”.

3. Dailycotcodac ăsta mai are o cameră liberă şi pentru mine, dacă tot tre’ să-mi vând casa să susţin Noul Trafic?

Cu respect,

Al dvs vedet în devenire, tânăr speranţ’ al blogosferului românesc. Care este.

Reclame

Un răspuns to “Dailycotcodac mă aduce la sapă de lemn!”

  1. Pato Basil said

    cum sa te oblige la asa ceva? ca doar eu stiam ca e free… plus ca nu cred ca banii aia ar fi deajuns pentru blogul tau ci pentru toate blogurile din europa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: