Observaţii manfişiste pe marginea incredibilelor aventuri ale lui Bocşescu în lumea legiferărilor

30 noiembrie 2010

Să vină mamele înapoi marş la servici după maxim un an de la naştere, sau dacă vin la 6 luni, sa primească un bonus de 500 de lei.

Bravo, economisim un sfert de miliard de ioroi punând lăuzele la muncă atunci când puii de om încă au nevoie de mame. Subliniez că 1 an este vârsta la care copilului îi dau ultimii dinţi, merge binişor, încep explorările periculoase, iar bonele sunt loterie curată. Sunt convins că dna. Boc şi-a lăsat fetiţele la 1 an şi a fugit la berou la fix 1 an de la naştere…

Boon, creştem apoi perioada de muncă la Nşpe ore. Eu oricum deja le prestez. Jumanfiş. Concediu la maxim 2 săptă? ‘aidi bre… Pentru câteva sute de mii de români, elucubraţiile legislative nu aduc nimic nou, eventual legiferează un status-quo.

Numai că noul cod al muncii va fi la fel de tâmpit şi inechitabil ca actualul, numai că în sens invers. Actuala legislaţie este supra filo-angajat. Următoarea legislaţie pare a fi hiper filo-angajator. Cretineţii din Casa Poporului nu au reuşit nici de data asta să comită un text de lege echilibrat. Rezultatul?

Conflicte de muncă şi mai dure, cel mai probabil apariţia de conflicte de muncă şi în mediul privat, cu dezvoltări periculoase. Ştiţi poveştile alea cu „nu găsesc dom’le oameni, deşi ofer salarii bune”? Nu iese fum fără foc…

Şi în final, total detaşat – că nu ne enervăm, tovarăşi, înainte de încă o zi de muncă la patron, să producem taxe şi impozite pentru gogii care ţipă să li se mărească salariile numai pentru că au ei rate – îmi permit să mă exprim şi eu faţă de opoziţie: ‘steţi maro, bă. N-aveţi bă nicio soluţie reală, nicio alternativă concretă la masacrul celor de la putere. Fluturaţi aiurea din buze, bulbucaţi fraze bombastice, lipsite de conţinut, de relevanţă. Voi nu mai reprezentaţi România. Dacă n-ar fi cele două televiziuni de ştiri, v-ar uita lumea de tot, inutililor!

Trăiască ziua de marţi. Vă urez trei ceasuri rele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: