UPC iubeşte regulile mai mult decât pe clienţi

3 octombrie 2011

Ca să schimbi modemul ăla de prins programe TV pe cablu, trebuie să semnezi o hârtie specială, şi asta nu o poate face decât titularul contractului.

Nu nevasta, deşi vine cu contractul. Nu, doar titularul. Nu, nu folosim numărul de telefon din baza de date, nu verificăm nimic. Regula e simplă: Ein Klient, Ein Regulirăn.

Şi dacă titularul este al naibii de ocupat, ce facem, plătim contract degeaba? Sau facem contract cu alţii, cărora le merg aparatele?

Da, la UPC Titulescu se respectă regulile până în pânzele albe. Şi pe chestia asta, eu plătesc degeaba la UPC un serviciu pe care nu îl pot folosi. Curat murdar…

 

Edit 22 oct 2011: Povestea are şi un final, fericit, ca la americani. Într-o sâmbătă, am mers la UPC de pe bd. Titulescu (Buc.), unde o domniţă deosebit de amabilă m-a ajutat cu schimbatul boxului, prelungirea de contract şi la final, şi-a cerut scuze în numele firmei pentru colegul prost crescut. Am convenit că individul putea spune ce avea de spus, fără să fie mitocan.

Acesta a fost un excelent exemplu despre cum se poate duce naibii ditamai campania de imagine şi promovare de produse, despre cum se pot duce pe gârlă eforturi ale managementului şi munca de luni de zile a unei întregi companii din cauza unui puţoi prost-crescut. Sper să-l fi dat afară…

Reclame

4 răspunsuri to “UPC iubeşte regulile mai mult decât pe clienţi”

 1. Anca said

  Take it easy! (dupa cum ma invatai si tu pe mine acum ceva vreme) 🙂 Daca UPC nu e bun, atunci concurentul lui va fi mai bun! Din motive similare eu am plecat de la UPC cu prima ocazie ivita, fara sa ma uit in urma! Da’ stii cum mi-am facut timp? Imediat!! Succes!

 2. secmerean said

  Acum da, insa cand m-a sunat Miruna, m-au apucat dracii.
  Culmea e ca ala a fost si obraznic.

  Bai si aia de la call centre sunt atat de ok, politicosi. ce diferenta…

 3. Anca said

  Da, nene, sunt aşa de obraznici cu clienţii, de zici că nu datorită lor au ei serviciu, când rata şomajului tot creşte!

 4. ZeTman said

  toti o apa si-un pamant…la toti e la fel…la banca daca iti faci un card de credit poti renunta la el doar daca mergi la aceeasi sucursala…chiar daca te-ai mutat din oras si locuiesti in alta localitate trebuie sa mergi inapoi sa poti inchide contul….asta asa ca si paralela…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: