Renault cu un pisoi-putere

22 octombrie 2011

Astăzi dimineaţă, la 6 şi un pic, când să mă urc în maşină să merg în Herăstrău la exorcizarea fizică obişnuită de după cinci zile de birou, am salvat o viaţă.

Ca niciodată, înainte să pornesc motorul, am deschis capota motorului, să curăţ cele 3,2 frunze care erau la aeratoarele de sub ştergătoare. Mdeh, fiecare cu mania lui…

Ţicneala mea – salvarea pisoiului care stătea ghem pe chiulasa motorului, fix sub capotă, la adăpost de vântul de afară. Ne-am uitat ca proştii unul la altul preţ de 3 secunde, după care l-am luat binişor de acolo şi l-am pus pe jos, printre mârâieli ostile şi vreo două gheruţe de control. Evident, Motănel a zbughit-o fix sub maşină, urcând înapoi în motor pe undeva între roata din dreapta şi scut. Aviz purtătorilor de Megane III: compartimentul motorului este perfect pentru plimbări pisiceşti.

L-am convins să se care din motorul MEU folosind aparatul cu ultrasunete. M-am aplecat să verific: Motănel mă privea furios de sub maşina vecină. Mă întreb: Mitsu-urile au compartimentul motorului la fel de „cat-friendly”?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: