Mircea Reagan Diaconu

27 Mai 2014

L-am votat pe Mircea Diaconu pentru că i s-a făcut o nedreptate, mizeria cu incompatibilitatea. Ete p**a, funcţia de director de teatru era incompatibilă cu aia de senator. Dacă mă uit prin partide, nouă din zece politruci sunt incompatibili. Dar să trecem.

Mircea Diaconu este actorul care m-a făcut să râd în Buletin de Bucureşti. Băi, ăştia micii, că Băicoi e oraş, voi nu ştiţi cum era în epoca de aur, cand nu aveai voie să mergi să lucrezi altundeva decât unde te trimitea partidul comunist.

Problema lui Mircea Diaconu este că e inocent – în comparaţie cu javrele şi lichelele care bântuie politichia românească.

Altfel, l-aş vedea candidând la prezidenţiale şi umflând marele pot. Ar fi rolul vieţii lui.

„Decât” că are o problemă: nici nu ştie să înjure autentic şi nici nu a copiat vreodată. Deci nu poate fi controlat. D-aia politrucii se vor feri de el.

Reclame

Un răspuns to “Mircea Reagan Diaconu”

  1. sophia said

    Numai ca Uniunea Europeana nu are nevoie de naivi ci de cunoscatori iar Romania are nevoie de luptatori acolo nu de actori care stau si contempla caractere. Limbajul dansului cu exemple concrete din viata personala de la tara este desuet si simplist, de secolul trecut. Nu stiu daca este potrivit sa-si inceapa discursul „la mine la tara…”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: